Έχουμε φτάσει στα μέσα του Μαρτίου και το bikini body είναι κάτι που μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Η παρουσιάστρια είναι beauty guru και κάπως έτσι αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση θέλουν ιατρική προσέγγιση σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου

Νομίζουμε δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αντιμετωπίζει έστω και στο ελάχιστο το πρόβλημα του φλοιού του πορτοκαλιού. Παρόλα αυτά, ο Μάιος είναι η εκπνοή του χρόνου για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Για αυτό και πρέπει να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα  τώρα, όπως κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η θεραπεία που λειαίνει την όψη φλοιό πορτοκαλιού και συσφίγγει το δέρμα του σώματός σας με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας ονομάζεται Accent Prime.

κυτταρίτιδα Κατερίνα Καινούργιου

Πρόκειται για μία διαδικασία απολύτως άνετη, γρήγορη και εντελώς ανώδυνη όπου απαιτούνται ορισμένες μόνο συνεδρίες για την ολοκλήρωσή της. Η θεραπεία Accent είναι μη-επεμβατική με συνέπεια να μην υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελόνων ή αναισθησίας και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Με το πέρας της θεραπείας επιστρέφετε στο σπίτι σας. Πολλοί ασθενείς βρίσκουν το Accent πολύ άνετο στην αίσθηση περιγράφοντάς την σαν την αίσθηση ενός «ζεστού μασάζ». Το σύστημα Accent χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, αυξάνοντας τη θερμότητα του στρώματος της επιδερμίδας που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου το οποίο ευθύνεται για την απαλή υφή, την ελαστική ποιότητα και την ομορφιά που ακτινοβολεί το νεανικό δέρμα. Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45΄.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ