Νομίζουμε δύσκολα θα βρούμε κάποια από εσάς-που διαβάζετε αυτές τις λέξεις-η οποία να μην έχει δει έστω ένα επεισόδιο από τη super girly σειρά Emily in Paris. Οι vague κυματισμοί της Λίλι Κόλινς έγιναν trend, καθώς και τα make-up look της. Όμως, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris θέλει να μας κρατάει σε εγρήγορση για τη νέα σεζόν με ένα νέο κούρεμα.

Η Emily in Paris στη νέα σεζόν θα είναι διαφορετική;

Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε καταφατική απάντηση. Μετά την εξέλιξη του τελευταίου επεισοδίου, όχι δεν κάνουμε spoiler, η Emily θα κάνει ότι κάνει κάθε πληγωμένη γυναίκα. Θα αλλάξει τα μαλλιά της. Από τα story της Λίλι Κόλινς έχουμε εντοπίσει ότι η Emily του 2022 θα έχει αφέλειες.

lily collins κούρεμα

Για την ακρίβεια θα υιοθετήσει το κούρεμα για το οποίο σας μιλήσαμε πρώτοι, bottleneck bangs. Οι αφέλειες συνιστούν την πιο εύκολη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε αφού δεν χάνετε μήκος ενώ χαρίζουν έξτρα στυλ αλλά και cool διάθεση στο τελικό αποτέλεσμα. Ο hairstylist, Gregory Russel, που επιμελείται τα μαλλιά της πρωταγωνίστριας, μοιράστηκε την αλλαγή αυτή με ένα post στο Instagram αναφέροντας ότι η αλλαγή έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες. Fresh bangs for my sweetheart” σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με την ίδια να έχει πιάσει τα μαλλιά της σ’ ένα χαλαρό κότσο στο πίσω μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ