Το καρέ ως κούρεμα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Στον αντίποδα της κομψότητας, όμως, έρχεται το μήκος του μπορεί να θεωρηθεί περιοριστικό  σε ό,τι αφορά τα χτενίσματα. Την παραπάνω παραδοχή για το καρέ έρχεται να ανατρέψει η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό πίσω από τα καλοσχηματισμένα χείλη της Ελεονώρα Μελέτη

Γιατί αν έχετε καρέ η Ελεονώρα Μελέτη θα σας δώσει έμπνευση;

Επειδή με μικρές κινήσεις προσδίδει χαρακτήρα και διαφορετικότητα στο κούρεμα της. Στο πρόσφατο post του make-up artist και στενού συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη, Θάνου Βογιατζή, εντοπίσαμε τρεις διαφορετικές προτάσεις χτενισμάτων. Προτάσεις, που πραγματικά διαφοροποιούν στο 100% το κλασικό καρέ που έχει επιλέξει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ξεκινάμε με το slicked back χτένισμα. Ένα χτένισμα πολύ δημοφιλές που έχουν υιοθετήσει και η Ελένη Μενεγάκη με τη Μαρία Μπεκατώρου. Όπως, αντιλαμβάνεστε ταιριάζει σε όλα τα μήκη και είναι μία από τις κομψότερες προσεγγίσεις στα all day look.

Η Ελεονώρα Μελέτη με slicked back χτένισμα

Δεύτερη και πολύ ευκολοφόρετη επιλογή, οι ανάλαφροι κυματισμοί. Προσδίδουν κίνηση και μία πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση στο outfit σας.

Η Ελεονώρα Μελέτη με κυματσιμού

Τέλος, η πιο αυστηρή πρόταση είναι το απολύτως ίσιο καρέ με χωρίστρα στη μέση. Ένα χτένισμα με ιδιαίτερη δυναμική για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα.

Ελεονώρα Μελέτη με ίσιο καρέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ