Έχουμε καταλάβει ότι αγαπάτε τις mani προτάσεις όσο εμείς. Κάθε καινούργιο trend μας απασχοληθεί και θέλουμε να σας το μεταφέρουμε. Αυτή τη φορά το ρεπορτάζ μας πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού δοκιμάσαμε τα lip gloss nails.

Διαβάστε επίσης: Το συστατικό που επιλέγει η Τζένιφερ Λόπεζ για τέλεια επιδερμίδα

Ο Tom Bachik προτείνει τα lip gloss nails

O Tom Bachik είναι ο προσωπικός nail artist της JLO. Για την ακρίβεια, είναι ο πιο επιτυχημένος nail artist σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα trends ξεπροβάλλουν από το Instagram profile του σε ταχύτητα φωτός και αυτή τη φορά μας παρουσίασε τα lip gloss nails. Όπως, ήδη, αντιλαμβάνεστε ετυμολογικά πρόκειται για μία τάση με έντονο εφέ λάμψης. Στην ουσία είναι μία τάση που μιμείται το το glossy εφέ που προσφέρει ένα lipgloss στα χείλη, στο μανικιούρ. Η βάση των νυχιών είναι σε sheer baby pink ή nude beige απόχρωση και τη διαφορά κάνει το top coat που προσδίδει το απόλυτο εφέ λάμψης. Αν θέλετε ένα πιο dramatic αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα top coat με glitter. O Tom Bachik παρουσίασε τη beige nude εκδοχή

και εμείς προτιμήσαμε τη baby pink.

Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η περιποίηση των νυχιών. Το συγκεκριμένο trend δε συγχωρεί τα λάθη. Επομένως, αφαιρέστε επιμελώς τα πετσάκια και λιμάρετε καλά τα νύχια σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ