Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες σταρ, Κάθε της εμφάνιση συνοδεύεται από δεκάδες κολακευτικά σχόλια για το look της. Aυτό το καλοκαίρι την απολαμβάνουμε στις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το okmag μίλησε με τον celebrity hairstylist Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και του ζήτησε να αποκαλύψει το beauty μυστικό της για το καλοκαιρινό της hair look. Μάλιστα τον πετύχαμε την τελευταία μέρα πριν από τις διακοπές του, με τον ίδιο να έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, ο hair expert δεν μας απογοήτευσε και μας έδωσε χρήσιμα tips για να υιοθετήσουμε κι εμείς το hair look της σταρ.

Όπως τονίζει ο beauty expert, «τώρα το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε ανάλαφρα χτενίσματα που αναδεικνύουν το καλοκαιρινό της στυλ».

«Παίζουμε πολύ με το κυματιστό εφέ στα μαλλιά με στόχο να τονίσουμε τις caramel αποχρώσεις που φωτίζουν το πρόσωπο. Θέλουμε ένα ανεπιτήδευτο και όσο το δυνατό πιο φυσικό αποτέλεσμα. Οπότε στη Δέσποινα προσέχω να αποφεύγω τον αφρό και τις λακ. Επιλέγω sea salt spray με θαλασσινό νερό για ένα τέλειο εφέ παραλίας».

Όπως μάλιστα εξηγεί ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για πολύπλοκα ή αυστηρά χτενίσματα. «Θα συνεχίσουμε με τη Δέσποινα Βανδή και την επόμενη σεζόν και στο Chart Show. Σας διαβεβαιώνω πως σύντομα αυτό το φθινόπωρο θα δείτε τις αλλαγές που ετοιμάζουμε στο hair look της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ