Τα headband είναι η πιο κομψή λύση σε ένα bad hair day. Μπορεί το μεγάλο τους comeback να το έκανε η Μπλερ Γουάλντορφ στη σειρά «Γκόσιπ Γκερλ», όμως δεν αργήσαν να ακολουθήσαν και οι Ελληνίδες celebrity. Την αγάπη της για τα headband έχει δείξει και η Δούκισσα Νομικού. Αν, ακόμα, προβληματίζεστε για το πως να φορέσετε τα headband, η παρουσιάστρια σας δείχνει τρεις εναλλακτικές για υπέροχα hair looks.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για κυματισμούς χωρίς θερμότητα

Headband: Φορέστέ τα, όπως η Δούκισσα Νομικού

Πολλές από εμάς διστάζουμε να προσθέσουμε αξεσουάρ στα look μας. Αυτή η συστολή περιορίζεται από τη στιγμή που βρούμε τους τρόπους που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε, ώστε να είμαστε ο εαυτός μας στο 100%. Παρακάτω η Δούκισσα Νομικού μας δίνει ιδέες για το πως να φορέσουμε το headband μας.

Με τα μαλλιά μαζεμένα πίσω

heaband Δούκισσα Νομικού

Μία υφασμάτινη κορδέλα/headband σε χρώμα παστέλ ή πιο έντονο θα γίνει μία φωτεινή κορνίζα για το πρόσωπο σας. Ειδικά, αν τραβήξετε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω, όπως έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Με χωρίστρα στη μέση

headband Δούκισσα Νομικού

Ο απόλυτος εκπρόσωπος του preppy είναι το παραπάνω look. H πιο εύκολη επιλογή που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε με το headband σας.

Με δύο τούφες να πέφτουν περιμετρικά του προσώπου

Headband Δούκισσα Νομικού

Ξεκάθαρα η πιο sexy και νεανική πρόταση. Αυτά τα τουφάκια που πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπο κάνουν το look πιο μοντέρνο, θηλυκό και ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ