Δύο είναι οι τελευταίες μας εμμονές για ό,τι αφορά τα beauty trends. Το TikTok και φυσικά το μοντέλο και σύζυγος Μπίμπερ. Αυτή η τη φορά,  ο ανορθόδοξος τρόπος που χρησιμοποιεί το concealer η Χέιλι Μπίμπερ έγινε viral.

Διαβάστε Επίσης: Ο διαφορετικός τρόπος που εφαρμόζει το ρουζ η Χέιλι Μπίμπερ

Λίφτινγκ προσώπου με το concealer, όπως κάνει η Χέιλι Μπίμπερ

Το μοντέλο και επιχειρηματίας έχει εισάγει στην καθημερινότητα μας και στις beauty προτιμήσεις μας μία νέα εντελώς κατηγορία, αυτή του clean make up. Διάφανη βάση, απαλλαγμένη από προϊόντα, όπως το foundation. Το concealer είναι το μοναδικό προϊόν κάλυψης που χρησιμοποιεί η Χέιλι Μπίμπερ και αυτή τη φορά μάς έδειξε ένα διαφορετικό τρόπο εφαρμογής. Τοποθετεί το concealer στο σημείο που ξεκινούν τα ζυγωματικά και με αυτό τρόπο ανασηκώνεται νοητά το shape του προσώπου. Φυσικά, και αυτό το tip της έγινε viral στο TikTok με πολλές beauty addict να κάνουν duet μαζί της.

concealer Χείλι Μπίμπερ

Πώς να το τοποθετήσετε στρατηγικά γύρω από τα μάτια σας;

Το σημείο που είναι συνήθως πιο σκούρο στα μάτια, είναι η εσωτερική γωνία του ματιού. Ξεκινήστε, λοιπόν την τοποθέτηση του προϊόντος από εκεί και κάντε το blending απαλά και με φορά προς την εξωτερική γωνία. Και να θυμάστε: Πρέπει να ανακαλύψετε πόσο κονσίλερ χρειάζεστε, αν βάλετε πολύ θα «σπάσει» ευκολότερα και αν βάλετε λίγο δεν θα έχεις αρκετή κάλυψη. Πειραματιστείτε λοιπόν με τις ποσότητες και βρείτε αυτή που είναι ιδανική για εσάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ