Το ζευγάρι σε λίγους μόνο μήνες θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και διακριτικά πάντα μοιράζονται στιγμιότυπα που φανερώνουν την αγάπη τους. Κάτι αντίστοιχο ήταν στιγμή της Άννας Πρέλεβιτς όταν έκανε τα μποτέ της και στο πλάνο είδαμε το σύντροφο της.

Η μάσκα της Άννας Πρέλεβιτς και το σχόλιο από το σύντροφο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από νεαρά ζευγάρια που εκφράζουν την αγάπη τους. Μάλιστα, είναι πολύ όταν τα αγόρια μας αποδέχονται σε όλες τις στιγμή της καθημερινότητας. Έτσι, η μάσκα της Άννα Πρέλεβιτς έγινε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Άννας Πρέλεβιτς σύντροφος

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι οι sheet mask είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την επιδερμίδα. Είναι οι πιο δημοφιλείς μάσκες. Λεπτεπίλεπτες σαν φύλλο, αυτές οι μάσκες από βαμβάκι, μικροΐνες ή υδρογέλη είναι εμποτισμένες με ενυδατικά, αντιγηραντικά και καταπραϋντικά συστατικά σε πολύ υψηλή συγκέντρωση. Εφαρμόζονται σε κάθε χιλιοστό του προσώπου, αφήνοντας εκτός τα μάτια, τα ρουθούνια και το στόμα. Είναι εξαιρετικά εύχρηστες, αφού όσο τις φοράτε μπορείτε παράλληλα να βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά, να μαγειρεύετε, να διαβάζετε ένα βιβλίο, ακόμα και να εργάζεστε. Βάλτε το ρολόι να χτυπήσει μετά από είκοσι λεπτά! Τότε αφαιρείτε τη μάσκα, ταμπονάροντας το παραπανίσιο προϊόν στην επιδερμίδα σας. Μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες στην τιμή, αφού είναι μίας χρήσης, αλλά το αξίζουν και το αντισταθμίζουν με ένα άμεσο και απολύτως ικανοποιητικό boost ενυδάτωσης και αναζωογόνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ