Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία γυναίκα που αγαπά τις τάσεις. Πάντα τις προσαρμόζει στο boho style της, φροντίζοντας να μένει πιστή στο σήμερα. Έτσι δοκίμασε και το mega trend στα χτενίσματα, τα crimped hair.

Crimped hair: Σε ποια τάση αναφερόμαστε;

Ήρθε η στιγμή για ένα μίνι ταξίδι στο χρόνο, πίσω στη δεκαετία του 80 και στα pop και rock icon της εποχής, βλέπε Μαντόνα και Πάτι Σμίθ. Θυμάστε τα φουντωτά μαλλιά του με κυματισμούς που θύμιζαν αυτούς της τοστιέρας. Ένα κοριτσίστικο και φρέσκο hairstyle που μας χτυπά ξανά την πόρτα. Τα crimped hair είναι πίσω στη μόδα και η Αθηνά Οικονομάκου τα υιοθέτησε.

Crimped hair:

Όπως, βλέπετε και στη φωτογραφία η ηθοποιός και επιχειρηματίας επιχείρησε τη light εκδοχή του trend. Ναι, μεν τα μαλλιά της είχαν τους κυματισμούς της τοστιέρας αλλά στην πιο ανάλαφρη μορφή τους. Αυτό επετεύχθη πλέκοντας τα μαλλιά της δύο πλεξούδες, χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο tool.

Πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά από το tool του συγκεκριμένου trend;

Οι τοστιέρες μαλλιών «καίνε» αρκετά τα μαλλιά, οπότε η χρήση τους χρειάζεται προσοχή. Εφαρμόστε προστατευτικό σπρέι στα μαλλιά σας και χτενίστε καλά, ώστε να πάει παντού το προϊόν. Στη συνέχεια πιάσε μεσαίου πάχους τούφες και όχι πολύ μικρές, έτσι η θερμότητα διαχέεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ