Η επιδερμίδα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ξεκάθαρα skin goals. Είναι εμφανές ότι δεν χρησιμοποιεί πολλαπλές στρώσεις foundation. Η επιδερμίδα της φαίνεται πάντα υγιής και λαμπερής στις περισσότερες selfie της. Πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε ένα αγαπημένο της προϊόν περιποίησης, ένας ορός που αυτή την περίοδο θα τον βρείτε σε έκπτωση.

Διαβάστε Επίσης: Ποιος ευθύνεται για την αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο ορός της Αθηνάς Οικονομάκου σε 20% έκπτωση

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ένας από τους αγαπημένους ορούς της Αθηνάς Οικονομάκου είναι Génifique Microbiome της εταιρίας Lancome.

Αθηνά Οικονομάκου ορός

Ο εμβληματικός αντιγηραντικός ορός με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική. Η νέα σύνθεση του ου είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη.  Μάλιστα, ορός αυτή τη περίοδο είναι σε έκπτωση, όπως είδαμε στο πολυκατάστημα Attica από 90,56€ θα τον  βρείτε στα 72,45 € 

Τι ακριβώς είναι ορός;

Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα ενεργών συστατικών το οποίο είναι πιο δραστικό από εκείνο μιας συνηθισμένης κρέμας προσώπου. Το βρίσκουμε συνήθως σε υγρή, λεπτόρρευστη μορφή ή τζελ. Για παράδειγμα, υπάρχουν οροί ενισχυμένης λάμψης που αποκαθιστούν την χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Οι παραπάνω ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος. Οι ενυδατικοί οροί ή οροί αντιγήρανσης περιέχουν συστατικά τα οποία ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και λειαίνουν το περίγραμμα του προσώπου και τις ρυτίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ