Η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε την είσοδο της στα 42 έτη μεγαλειωδώς-όπως και όλοι περιμέναμε-. Τα story της γέμισαν από στιγμιότυπα από τη μεγάλη βραδιά, αλλά και από τα δώρα των αγαπημένων. Μέσα σε αυτά και το αγαπημένο της αρωματικό κερί που βρισκόταν δίπλα σε όλες ανθοσυνθέσεις που τις έστειλαν.

Διαβάστε Επίσης: Το δώρο αξίας 14.000 δολαρίων στη βοηθό της

Ένα αρωματικό κερί που μας «ταξιδεύει» στους κήπους της Μεσογείου

Αν αναρωτιέστε πως μυρίζει το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, μάλλον έχουμε την απάντηση. Ευωδιάζει τη φρεσκάδα του γιασεμί και πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα το αρωματικό κερί του οίκου Diptyque, Jasmin.

αρωματικό κερί

Μία iconic και διαχρονική πρόταση του οίκου που αποδίδει φόρο τιμής στο λουλούδι, έχοντας μαζί του την μαγευτική ατμόσφαιρα των κήπων της Μεσογείου. Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το Jasmin Scented Candle , αφήστε το να κάψει για τουλάχιστον δύο ώρες. Αυτό θα βοηθήσει το κερί σας να κάψει πιο ομοιόμορφα την επόμενη φορά. Πριν ανάψετε το κερί σας, κόψτε το φυτίλι. Έτσι βοηθάτε το κερί να καίγεται πιο αργά και χωρίς να βγάζει τους μαύρους καπνούς. Νομίζουμε ότι είναι αυτή η μικρή λεπτομέρεια πολυτέλειας που έχει ανάγκη το σπίτι σας. Και επειδή είναι δύσκολο να αντιγράψουμε την υπόλοιπη διακόσμηση της έπαυλης της ριάλιτι σταρ, το Jasmin Scented Candle είναι η πιο προσιτή προσέγγιση σε αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ