Η κριτής του GNTM5 είναι η επιτομή της κομψότητας. Ακόμα και στις πιο edgy της επιλογές, καταφέρνει να δείχνει ανεπιτήδευτα κομψή. Για ό,τι αφορά το μακιγιάζ της έχουμε καταλάβει ότι αγαπά τις διαχρονικές αξίες του, όπως το κόκκινο κραγιόν. Αυτό δε σημαίνει ότι δε τολμά. Τολμά και μοιράζεται και τα μυστικά, όπως την πούδρα που επιλέγει η Βίκυ Καγιά.

Η πούδρα που προτιμά η Βίκυ Καγιά μετατρέπεται σε φίλτρο

Η τάση στις βάσεις για το 2023 εξακολουθεί να επικεντρώνεται στη ιδέα του «less is more.» Διάφανο αποτέλεσμα που αντανακλά στο φως και αναδεικνύει την υγεία της επιδερμίδας. Ανάλογη είναι και η προσέγγιση της παρουσιάστριας. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους follower και την τελευταία επιλογή της στο κομμάτι της κάλυψης, την πούδρα που επιλέγει η Βίκυ Καγιά. Κάναμε ρεπορτάζ και έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

πούδρα Βίκυ Καγιά

Πρόκειται για τη νέα Luminous Silk Glow Fusion Powder από τον οίκο Giorgio Armani, που επιτρέπει μία ευέλικτη εφαρμογή, ενώ δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Σε μία σειρά από 10 αποχρώσεις που αναδεικνύουν κάθε επιδερμίδα, η LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER προσφέρει ένα φρέσκο, φωτεινό αποτέλεσμα όταν εφαρμόζεται μόνο του αλλά και μία μακράς διάρκειας λάμψη όταν εφαρμόζεται μετά το foundation. Κατά την επαφή με την επιδερμίδα, αυτή η εξαιρετικά ελαφριάς υφής πούδρα αναμιγνύεται με τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και γίνεται «ένα» με αυτή.

Η πούδρα μετατρέπεται σε φίλτρο που μοιάζει με ένα απαλό πέπλο, αποφεύγοντας τυχόν λεπτές γραμμές και ελαττώματα. Η πρωτοποριακή φόρμουλα της LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER βασίζεται τόσο στην τεχνολογία water-memory όσο και στη βέλτιστη συγκέντρωση λεπτών χρωστικών. Κατά την εφαρμογή της η υγρασία της επιδερμίδας μετατρέπει την πούδρα σε ρευστή υφή. Αυτό δημιουργεί μία λεπτή απαλή μεμβράνη, ενώ εύκαμπτα μικροσφαιρίδια αναμιγνύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει την εμφάνιση λεπτών γραμμών.  Μία πολλά υποσχόμενα πρόταση που μας έχει ιντριγκάρει να τη δοκιμάσουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ