Μετά τις συνεχείς αναβολές λόγως πανδημίας του κορωνοϊού, η πολυαναμενόμενη ταινία του πράκτορα 007 κυκλοφόρησε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και μια μέρα μετά ήρθε και στη χώρα μας. Το “No time to Die”, πλεόν, προβάλλεται στις αίθουσες της χώρας μας και όλοι μιλούν για τη γοητεία του Ντάνιελ Κρεγκ και του νέου κοριτσιού του Τζέιμς Μπόντ, Άνα ντε Άρμας. Εμείς, φυσικά, και θα ψάχναμε το μυστικό της ομορφιάς της και βρήκαμε ποιος είναι ο ορός της Άνα ντε Άρμας.

Ο ορός που χρησιμοποιεί η Άνα ντε Άρμας

Το κορίτσι, που έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες εβδομάδες, έχει εντυπωσιάσει όλους με την ομορφιά της. Το αγαπημένο μας περιοδικό ή αν θέλετε βίβλος ομορφιάς Allure πήρε συνέντευξη από τη Άνα ντε Άρμας. Η κουβέντα επικεντρώθηκε στο skin care και η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τον ορό περιποίησης που την προσφέρει λάμψη και τέλειά. Το όνομα αυτού The Concentrate από τον οίκο La Mer. 

ορός Ανα ντε Άρμας

Πρόκειται για ένα ορό προστασίας, για επιδερμίδα που την αφήνει πιο δυνατή, ομοιόμορφη και ορατά ανακουφισμένη. Το Concentrated Miracle Broth™ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ορατών σημαδιών φλεγμονής και στην καταπράϋνση της επιδερμίδας, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στη φυσική της ανανέωση. Με την καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα αναδεικνύεται πιο ενδυναμωμένη, ομοιόμορφη και ορατά ανακουφισμένη. Ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας του οποίου το  κόστος δεν απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια. Είναι μία skin care επένδυση του οποίου τα 15ml ανέρχονται στα 185ευρώ και φτάνουν έως τα 100ml στα 830 ευρώ. Ο ορός της Άνα ντε Άρμας είναι ένας skin care θησαυρός, θα το δοκιμάζετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ