Της αρέσει να πειραματίζεται με το λουκ της και να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Ο λόγος για τη Σαρλίζ Θέρον που για τις ανάγκες των ρόλων της μεταμορφώνεται και αλλάζει με μεγάλη ευκολία την εμφάνισή της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά έκανε την απόλυτη ανατροπή. Η Σαρλίζ Θέρον εμφανίστηκε αγνώριστη σε επίσημο event έπειτα από τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή ηθοποιός μας είχε συνηθίσει στο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Άλλοτε μακριά και ίσια, άλλοτε σγουρά, άλλοτε σε μακρύ ή κοντό καρέ, αλλά και αλά γκαρσόν, η Σαρλίζ Θέρον έδειχνε να αγαπά το ξανθό και να το αναδεικνύει σε κάθε της χτένισμα.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά η Χολιγουντιανή σταρ έκανε την ανατροπή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2019 η Σαρλίζ Θέρον είχε γίνει μελαχρινή. Και είχε αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια για το μακρύ καστανό καρέ της.

To 2019 με καστανό μαλλί στο Vanity Fair πάρτι των Όσκαρ (Abaca).
To 2020 στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. (Abaca)

Ωστόσο, λίγο αργότερα επέλεξε και πάλι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Τώρα, όμως έγινε αγνώριστη με τη νέα αλλαγή της. Η ίδια εμφανίστηκε στα Universal Studios και στη φιλανθρωπική βραδιά που οργανώθηκε με στόχο τη συζήτηση για το Σχέδιο Άμυνας στην Αφρική, το οποίο στοχεύει στην καταπολέμηση του HIV και του AIDS.

To 2022 με κατάμαυρο μαλλί και αγνώριστη η Σαρλίζ Θέρον σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την Αφρική. (Backgrig USA)

Η Σαρλίζ Θέρον εμφανίστηκε με κατάμαυρο μαλλί και ένα business casual look, αποτελούμενο από ένα λευκό πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο denim.

Φωτογραφία: Abaca, Backgrid USA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ