Αγαπάμε το ξανθό της Μαρίας Ηλιάκη, καθώς έχει τους τέλειους υποτόνους για να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πολύ κομψό. Δεν είναι ούτε πολύ ζεστό, ούτε πολύ ψυχρό έχει την ιδανική γλυκιά απόχρωση που φωτίζει το πρόσωπο. Οι ξανθές ανταύγειες δείχνουν απόλυτα φυσικές. Η διατήρηση του ξανθού χρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα που θα αντισταθούν στην υπεριώδη ακτινοβολία και τη καθημερινή φθορά. Ένα τέτοιο σαμπουάν είναι και αυτό που επιλέγει η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη ξανθές ανταύγειες

Πρόκειται για ένα από τα σαμπουάν θρύλους για τα ξανθά μαλλιά είτε αυτά είναι φυσικά ή βαμμένα με ανταύγειες, το σαμπουάν με χαμομήλι της Klorane.

Μαρία Ηλιάκη Χαμομήλι

Θυμάμαι το χρησιμοποιούσε η μητέρα μου όταν ήταν μικρή και ακόμα αποτελεί ένα best selling προϊόν στο κομμάτι της περιποίησης μαλλιών. Η απαλή καθαριστική του λάμψη είναι εμπλουτισμένη με παράγοντες που διευκολύνουν το χτένισμα και χαρίζουν λάμψη για απαλό ξέμπλεγμα και βέλτιστη λάμψη. Η ανάλαφρη σύνθεσή του δεν βαραίνει την τρίχα και είναι ιδανική για τα ξανθά μαλλιά που έχουν την τάση να μπερδεύονται εύκολα και στερούνται όγκου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια, αφού ενδείκνυται για παιδιά άνω των 3 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ