Η Τατιάνα Στεφανίδου εδώ και μερικές εβδομάδες απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της. Αγαπημένος της προορισμός τα νησιά του Ιονίου, όπου και τα επισκέπτεται κάθε χρόνο. Στο τμήμα ομορφιάς του Ok.gr παρακολουθούμε τις εμφανίσεις της και παίρνουμε έμπνευση. Μάλιστα, ανακαλύψαμε ότι έχει και ένα αγαπημένο καλοκαιρινό χτένισμα.

Το καλοκαιρινό χτένισμα που θα αντιγράψουμε

Η παρουσιάστρια τραβά τα μαλλιά της πίσω και τα στερεώνει πίσω από το αυτί. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρόταση που θυμίζει ένα στεγνό wet look. Τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω και με χωρίστρα στο πλάι είναι μία πολύ κομψή πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το λαιμό σας. Για να παραμείνει στη θέση του χρησιμοποιήστε ένα hair spray ή ένα αφρό στις ρίζες και λίγο έλαιο μαλλιών στις άκρες για να δείχνουν λαμπερά τα μαλλιά. Μπορείτε, ακόμα, σε αυτό το καλοκαιρινό χτένισμα να πιάσετε ένα low bun για προσδώσετε Frenchie vibe στο look σας.  Η Τατιάνα Στεφανίδου υιοθετεί το συγκεκριμένο χτένισμα πρωί και βράδυ. Παρακάτω θα δείτε τις αγαπημένες εμφανίσεις στο Ιόνιο με αυτό το χτένισμα

Με animal print μαγιό

καλοκαιρινό χτένισμα Τατιάνα Στεφανίδου

Συνδυασμένο με caftan dress

Τατιάνα Στεφανίδου καλοκαιρινό χτένισμα

Με λευκό ολόσωμο μαγιό

Τατιάνα Στεφανίδου καλοκαιρινό χτένισμα

Συμβουλές για τέλειο wet look

Με έμπνευση το χτένισμα της Τατιάνας Στεφανίδου σας υπενθυμίζουμε ότι για τέλειο wet look χρειάζεται ένα gel και ένα hair spray. Εφαρμόζετε λίγη ποσότητα gel σε ένα χτενάκι με αραιά δόντια και χτενίζετε προς τα πίσω. Προσοχή, ξεκινάμε με μικρή ποσότητα gel και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο λίγο για να αποφύγουμε το να φαίνονται κολλημένα τα μαλλιά μας. Σταθεροποιούμε με μικρή ποσότητα hair spray.

Φωτογραφίες: Instagram/tatistefanidou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ