Μετά την καραντίνα, νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα ή και άντρας που να μην έχει εμπλουτίσει το μπουντουάρ με μία ή και περισσότερες μάσκες προσώπου. Εκτός από άμεσα ορατά οφέλη που πρόσφεραν στην επιδερμίδα, η ιεροτελεστία της εφαρμογής και τα 20 λεπτά αναμονής μπορεί να αποδειχθεί το τέλειο αγχολυτικό. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να γνωρίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία το Σαββατοκύριακο της το αφιέρωσε σε λίγο pampering του εαυτού της. Αρχικά, έκανε μια sheet mask.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάσκες προσώπου

Ο συγκεκριμένος τύπος μάσκας είναι μία τονωτική ένεση για το πρόσωπο. Λεπτές σαν φύλλο λέγονται και tissue masks. έχουν το σχήμα του προσώπου με ανοίγματα στα μάτια, στα ρουθούνια και στο στόμα και είναι εμποτισμένες με γερές δόσεις από ενυδατικά, αναζωογονητικά, καταπραϋντικά και αντιγηραντικά συστατικά. Δεύτερο βήμα τα patches ματιών είναι η ιδανική λύση για να σβήσετε σημάδια κούρασης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάσκες προσώπου

Τα επιθέματα ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κουρασμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Επαναφέρουν την υγρασία και ανανεώνουν την επιδερμίδα. Προσφέρουν ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ενυδατώνουνε την επιδερμίδα. Λειαίνουν τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι μάσκες που προσώπου που θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ενυδατική sheet mask με υαλουρονικό νάτριο, Eva Belle, στα φαρμακεία από την Intermed

μάσκες προσώπου

Ενυδατική sheet mask με ροδόνερο και υαλουρονικό οξύ, Rose Care, Nivea

μάσκες προσώπου

Eye patches ματιών για ξεκούραστο βλέμμα, Revitalization Hydrogel Eye Patch, Frezyderm

μάσκες προσώπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ