Είστε ή δεν είστε φαν της 14ης Φεβρουαρίου, είναι πάντα μία ευκαιρία για να πιάσουμε τα πινέλα μας. Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας θηλυκά και sexy μακιγιάζ των Ελληνίδων celebrity για να πάρουμε έμπνευση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε Επίσης: 14 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Τα πιο σύγχρονα μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Συγκεντρώσαμε αγαπημένες προτάσεις από Ελληνίδες celebrity που συμβαδίζουν με όλα τα style. Η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δούκισσα Νομικού και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέρνες γυναίκες που έχουν ως κοινή αναφορά την κομψότητα. Συγκεντρώσαμε τα μακιγιάζ τους, που εμείς θα αντιγράφαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Almost there make up, η Βίκυ Καγιά είναι master των φυσικών μακιγιάζ. Αυτή η πρόταση απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε την ομοιογένεια, αλλά ταυτόχρονα δε θέλετε να δείχνετε βαμμένη.

μακιγιάζ Αγ. Βαλεντίνου

Lady in Pink, η ιδανική πρόταση για όσες αγαπούν το ροζ και η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία γυναίκα που της πηγαίνει πολύ αυτή η απόχρωση. Μας αρέσει η πουδρέ υφή στα χείλη και η λάμψη στα ζυγωματικά.

μακιγιάζ Αγ. Βαλεντίνου

Smudged smokey: Ένα ατελές, αλλά τέλειο smokey look του οποίου η επιτυχία οφείλεται στο blending. Αν έχετε υπέροχα μάτια σαν της Δούκισσας Νομικού, go for it.

μακιγιάζ Αγ. Βαλεντίνου

The all time classic red: Άγιος Βαλεντίνος σημαίνει κόκκινο και τι καλύτερο από τα glossy κόκκινα χείλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

μακιγιάζ Αγ.Βαλεντίνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ