Το Asia Express είναι η ταξιδιωτική εκπομπή στο Star που μάς έχει εντυπωσιάσει. Η εκπομπή μας ταξιδεύει στις πιο απόμακρες γωνιές της Ασίας ενώ μέσα από τα μάτια των παικτών βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων σε έναν μαγικό αλλά γεμάτο προκλήσεις προορισμό. Και σίγουρα ανάμεσα στους παίκτες έχει ξεχωρίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο χώρος της μόδας γνωρίζει πολύ καλά τη fashion expert πολύ πριν από το GNTM. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε ως creative director στο σόου μόδας για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν και την αγάπησε για τον αυθορμητισμό, τον δυναμισμό, τον χαρακτήρα της.

Φέτος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει έναν διαφορετικό ρόλο. Σε κάθε επεισόδιο του Asia Express όχι μόνο νικά στις δοκιμασίες αλλά μας εντυπωσιάζει με τα travel σύνολα που επιλέγει. Δεν είναι τυχαία και η επιλογή των looks που επέλεξε στο Asia Express και είναι σχεδόν στο 100% ελληνικά. 

Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορούμε να δούμε τα σύνολα που επιλέγει στο reality. Την Πέμπτη μας έδειξε ένα αγαπημένο της σετ.

Το σύνολο έχει την υπογραφή Ensemble kimale. Σε άνετη γραμμή και με διακριτικά σχέδια φοριέται κάθε ώρα της ημέρας.

Το ταιριάζει με glitter crocs, art Nuevo inspired jewelry και ένα παραδοσιακό καπέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ