Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τη Βίκυ Καγιά.  Στην πέμπτη σεζόν του σόου μόδας η Βίκυ θα έχει μαζί της τους Γιώργο Καράβα, Τάσο Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή.

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για το αν κάποιος από την παλιά κριτική επιτροπή επικοινώνησε μαζί της απάντησε: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές, αλλά δεν πειράζει, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Όλα καλά».

Όσον αφορά στη Σοφία Χατζηπαντέλη και την κριτική που έχει δεχθεί:  «Εγώ την πρότεινα. Αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι πολύ μακριά. Ωστόσο, άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι μια star, κάνει τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς θα τη βγάλουμε σκάρτη; Αν είναι δυνατόν».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ