Η βασίλισσα Λετίσια εγκαινίασε αυτή τη Δευτέρα τη δέκατη τελετή της Συνόδου Κορυφής των Γυναικών Νομικών του Δικηγορικού Συλλόγου της Μαδρίτης. Κατά την άφιξή της, η βασίλισσα εξέπληξε με την αλλαγή στο hair look της.

Τα μακριά μαλλιά της έχουν κοπεί ενώ η νέα κουπ αναδεικνύεται μέσα από ένα χτένισμα με κυματισμούς που χαρίζουν κίνηση και όγκο. Το νέο της κούρεμα καταχειροκροτήθηκε από τους fans της.


Όσον αφορά το styling, η βασίλισσα της Ισπανίας πόνταρε για ακόμη μια φορά σε ένα leather like κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μια εντυπωσιακή μπλούζα από τα καταστήματα Uterqüe. Ένα τοπ σε γραμμή κορσέ και εφέ peplum με τρουκ.

Το δερμάτινο ρούχο συνδυάστηκε άψογα με κόκκινο παλτό Hugo Boss, με μεγάλα πέτα και ζώνη, και ασπρόμαυρο παντελόνι με καρό σχέδια Prince of Wales από την αλυσίδα καταστημάτων Mango. To κομμάτι είναι από περασμένη σεζόν, ωστόσο ένα παρόμοιο σχέδιο από τη φετινή συλλογή κοστίζει 27,90 ευρώ.

Για να ολοκληρώσει το look, η βασίλισσα Λετίσια φόρεσε μαύρες croco γόβες με την υπογραφή Magrit.

Αυτή την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, η Βασίλισσα θα παρευρεθεί σε ένα από τα αγαπημένα της γεγονότα: το Βραβείο Δημοσιογραφίας «Francisco Cerecedo», το οποίο φέτος θα δοθεί στην Pilar Bonet. Αργότερα, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας θα πραγματοποιήσει τον Δεκέμβριο ένα κοινό ταξίδι στην Τενερίφη όπου θα παραδώσουν τα Χρυσά Μετάλλια των Καλών Τεχνών 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ