Η βασίλισσα Λετίσια είναι από τις πιο καλοντυμένες royals της Ευρώπης. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα άψογα μελετημένες, ενώ την αίσθηση του στυλ της μοιάζουν να έχουν κληρονομήσει οι κόρες της πριγκίπισσες Σοφία και Λεονόρ.

Την Τετάρτη, η πριγκίπισσα Λεονόρ, ο Βασιλιάς Φελίπε, η Βασίλισσα Λετίσια και ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης, Πέδρο Σάντσεθ, παρευρέθηκαν στην επίσημη έναρξη της συνεδρίασης του Cortes Generales του 15ου νομοθετικού σώματος, στο Συνέδριο των Αντιπροσώπων.

Για την εμφάνισή τους στη Μαδρίτη, η βασίλισσα Λετίσια και η μεγαλύτερη κόρη της επέλεξαν δύο κομψά σύνολα. Η βασίλισσα διάλεξε μια κάπα από οικολογική γούνα από τον οίκο Carolina Herrera. Την ταίριαξε με μπορντό φόρεμα από τον ίδιο οίκο και γόβες Μagrit Shoes.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ δανείστηκε το καμηλό παλτό της μητέρας της. Το ρούχο ανήκει σε παλαιότερη συλλογή του οίκου Carolina Herrera. Η νεαρή διάδοχος του θρόνου συμπλήρωσε το look με πράσινο φόρεμα Adolfo Domínguez αξίας 340 ευρώ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με τσάντα Carolina Herrera και γόβες Βoss αξίας 299 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως ο βασιλιάς ανοίγει σήμερα τη 15η κοινοβουλευτική περίοδο σε μια πανηγυρική ολομέλεια που συγκεντρώνει βουλευτές και γερουσιαστές στο Κογκρέσο με την ανακοινωμένη απουσία των Esquerra Republicana (ERC), Bildu και του Bloque Nacionalista Gallego. Ο Φελίπε VI εκφωνεί σε αυτή τη συνεδρίαση την πρώτη πολιτική ομιλία μετά την παρουσίαση του νόμου περί αμνηστίας που απέρριψαν το PP και το Vox και μετά τα σύμφωνα που υπέγραψε το PSOE με το ERC και τον Junts. Η Πανηγυρική Έναρξη της Βουλής πραγματοποιείται τέσσερις μήνες μετά τις γενικές εκλογές της 23ης Ιουλίου, στις οποίες εξελέγησαν οι σημερινοί βουλευτές και γερουσιαστές.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Πόσο κοστίζει το λευκό κοστούμι Boss που επέλεξε σε απονομή βραβείων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ