Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας παρευρέθηκαν στην παράδοση των Χρυσών Μετάλλων Αξίας στις Καλές Τέχνες 2021 στο TEA Tenerife Espacio de las Artes την 1η Δεκεμβρίου 2022 στη Santa Cruz στην Τενερίφη. Η βασίλισσα Λετίσια έδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο της στο styling και τη σωστή επιλογή των ρούχων. Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε ένα εφαρμοστό ντραπέ φόρεμα σε μίντι μήκος σε φωτεινούς τόνους.

To κομψό φόρεμα ανήκει στη σειρά Ζara X Narciso Rodriguez. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη σειρά είχε διατεθεί στα καταστήματα Ζara και οnline από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο διάσημος Κουβανο-Aμερικανός σχεδιαστής μετά από πρόσκληση του Zara, επέλεξε 25 εμβληματικά κομμάτια από το αρχείο του, αποκλειστικά για τη φίρμα οικονομικών ρούχων. Και όπως είπε ο ίδιος «στόχος μου ήταν πάντα να ντύσω όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και η Zara το κάνει αυτό».

Η Λετίσια μάλιστα, έχει φορέσει ξανά το κομψό ρούχο όταν παρευρέθηκε σε συνάντηση της UNICEF για την διατήρηση της ψυχικής υγείας στο Innside Hotel στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 στη Νέα Υόρκη. Mάλιστα για τη συνάντηση επέλεξε ένα λευκό μίντi φόρεμα. Το κομψό ρούχο κοστίζει 24ο ευρώ και φέρει την υπογραφή του οίκου Carolina Herrera. Τo ταίριαξε με κοσμήματα Bulgari.

Η Λετίσια μάλιστα το ταίριαξε με τσάντα Giorgio Armani και γόβες Prada.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ