Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ξεκίνησε από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου επίσημη τριήμερη επίσκεψη στη Γαλλία με σκοπό να ενισχύσει τις καλές σχέσεις ανάμεσα στα δύο έθνη. Ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη μετά την αναβολή του ταξιδιού τον Μάρτιο εν μέσω εκτεταμένων διαδηλώσεων κατά του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης. συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα. Για την εμφάνισή της η βασίλισσα Καμίλα πόνταρε σε ένα ροζ σύνολο με την υπογραφή Fiona Clare Aldridge. Μάλιστα επέλεξε ένα εντυπωσιακό καπέλο Philip Treacy και κομψή τσάντα, Charlotte Elizabeth αξίας 417 ευρώ.

Mάλιστα η σύζυγος του βασιλιά είχε μια τετ α τετ συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν. Μάλιστα ο φακός τις απαθανάτισε στην Αψίδα του Θριάμβου, Η Μπριζίτ Μακρόν πόνταρε για ακόμη μια φορά στον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton.

Το ίδιο βράδυ ο Πρόεδρος της Γαλλίας παρέθεσε μεγαλοπρεπές δείπνο στις Βερσαλλίες προς τιμή του βασιλικού ζευγαριού.

Tα στιγμιότυπα από το εσωτερικό του θρυλικού παλατιού είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές

Για την ιδιαίτερη βραδιά οι δύο κυρίες, η βασίλισσα Καμίλα και η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξαν κομψά φορέματα στους τόνους του midnight blue.

Η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε μια custom made δημιουργία Dior. Η ίδια δεν επέλεξε τυχαία τον οίκο αφού είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς οίκους μόδας της Γαλλίας. Το φόρεμα έφερε την υπογραφή της δημιουργικής διευθύντριας του Dior, Μaria Grazia Chiuri.

Οι βασίλισσα Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία – Στα ροζ η βασίλισσα Καμίλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ