Σε μια οικογενειακή έξοδο στη Γλυφάδα εντόπισε ο φακός τον Κώστα Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα δυο παιδιά τους Ιάσονα και Σιμόνη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους, Ιάσονα. Στα τέλη του 2022 ήρθε στη ζωή και η κόρη του ζευγαριού.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε η βάφτιση της μικρής. Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, με τη νεοφώτιστη να παίρνει το όνομα Σιμόνη, από τη γιαγιά της, ενώ νονά της μικρής έγινε η αδελφή της Βαλεντίνης Παπαδάκη, Μαρία.

Το ζευγάρι ήταν casual ντυμένο με τζιν παντελόνια. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε ένα σε άνετη γραμμή και το συνδύασε με ένα λευκό τοπ δεμένο ψηλά στη μέση.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκά sneakers και μια από τις πιο most wanted τσάντες. Πρόκειται για τη Saddle bag του οίκου Dior με logos σε μπλε τόνους. Το μοντέλο αυτό κοστίζει 3.400 ευρώ περίπου.

Πριν από λίγες το ζευγάρι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου απιδιού: «Δεν ξέρω παιδιά τι έχω πάθει. Νιώθω ότι ένα τρίτο παιδί θα μας δέσει σαν οικογένεια. Τα παιδάκια μου είναι καλά ευτυχώς», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ από την άλλη απάντησε: «Όταν έχεις δύο παιδάκια που σχετικά το καθένα μόνο του είναι πολύ εύκολα παιδιά, εκεί μπαίνεις στη διαδικασία να πεις εύκολο είναι ας κάνω κι ένα ακόμη».

Το ζευγάρι απάντησε επίσης για το αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον, με τη Βαλεντίνη να εξηγεί πως είναι βαρετό ζευγάρι και δεν ζηλεύει κανείς, ενώ όσον αφορά στον αν έχουν ψάξει κινητά, έχουν και οι δύο ο ένας τους κωδικούς του άλλου, οπότε δεν μπαίνουν στη διαδικασία αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σόμμερ: Η συγκίνηση της μητέρας του στη βάφτιση και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ