Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πλαισιώθηκε από δεκάδες διασημότητες της A-List στα Βραβεία του Ιδρύματος Clooney. Tο διάσημο και ισχυρό ζευγάρι φιλοξένησε την εκδήλωση για την υποστήριξη του The Clooney Foundation for Justice το βράδυ της Πέμπτης (29 Σεπτεμβρίου) στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Η Αμάλ Κλούνεϊ έμοιαζε με σταρ του παλιού Χόλιγουντ μέσα στη χρυσαφί Versace δημιουργία που επέλεξε.

Τα βραβεία Albie τίμησαν τους θαρραλέους υπερασπιστές της δικαιοσύνης που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο για το έργο τους. Τα βραβεία ονομάστηκαν έτσι από τον δικαστή Άλμπι Σακς, που τιμάται για την ηρωική του δέσμευση να τερματίσει το απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έτσι, όταν οι δημοσιογράφοι κλείνονται στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή κάνουν τη δουλειά τους, προσπαθούμε να τους βγάλουμε έξω. Όταν τα νεαρά κορίτσια στερούνται το δικαίωμα να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να παντρευτούν όταν θέλουν, τα βοηθάμε να παλέψουν για τα δικαιώματά τους μέσω των δικαστηρίων. Όταν οι μειονότητες γίνονται στόχος για γενοκτονία, βοηθάμε να ξεκινήσουν δίκες κατά των δραστών», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ. «Τα βραβεία Albie προσθέτουν μια νέα διάσταση στη δουλειά μας στο CFJ: είναι ένας τρόπος να ρίξουμε ένα προστατευτικό φως στα πολλά θαρραλέα άτομα που, με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη δικαιοσύνη».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πι εντυπωσιακές εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ