Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν υποδέχθηκαν τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον στις 22 Ιουνίου. Το προεδρικό ζεύγος παρέθεσε την Πέμπτη επίσημο γεύμα για τον εκλεκτό προσκεκλημένο του.

Για την περίσταση, η σύζυγος του πλανητάρχη επέλεξε μια κομψή δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren, μια αμερικανική ετικέτα που έχουν επιλέξει πολλές Πρώτες Κυρίες στο παρελθόν. Το φόρεμα ήταν κατασκευασμένο κατά παραγγελία σε σμαραγδένιο πράσινο με διακριτική λάμψη και κολακευτικό ντεκολτέ.

Η επιλογή του χρώματος δεν ήταν τυχαία

Σύμφωνα με τους experts, το χρώμα του φορέματος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ήταν πιθανότατα ένα συμβολικό νεύμα προς την Ινδία και τη σημαία της. Το πράσινο, μαζί με το πορτοκαλί και το λευκό, συνθέτουν τα χρώματα του έθνους.

Ο Ralph Lauren είναι από τους πιο αγαπημένους οίκους της οικογένειας Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Λευκό Οίκο. Τον περασμένο μήνα, η Δρ Μπάιντεν παρευρέθηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ φορώντας ένα μπλε σετ με την υπογραφλή του Αμερικανού designer.

Η εγγονή του προεδρικού ζευγαριού, Ναόμι Μπάιντεν, φόρεσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα για τον γάμο της στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Νοέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ