Μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο! Πρόκειται για το επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (26 Απριλίου) στην Ουάσιγκτον. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν παρέθεσαν το κρατικό δείπνο προς τιμή του Προέδρου της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ-γέολ και της Πρώτης Κυρίας, Κιμ Κέον Χι.

Μάλιστα το ίδιο βράδυ η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Η ίδια επέλεξε δημιουργία σε απαλούς μοβ τόνους, στο χρώμα του στρειδιού.

Η Τζιλ Μπάιντεν πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, πρόεδρο Μπάιντεν, και στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ και στη σύζυγο του, Κιμ Κέον Χι. Το maxi μεταξωτό φόρεμα της Πρώτης Κυρίας είχε την υπογραφή του Λιβανέζου σχεδιαστή, Reem Acra.

Να θυμίσουμε πως στην ίδια εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί και ο μεγάλος της γιος. Η 47χρονη ηθοποιός μαζί με τον γιο της Μάντοξ έκαναν μια μοντέρνα άφιξη στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη (26 Απριλίου) στην Ουάσιγκτον. H σταρ φαινόταν εντυπωσιακή με ένα φόρεμα σε χρώμα ιβουάρ, ενώ ο 21χρονος γιος της φορούσε ένα μαύρο σμόκιν.

«Οι σχέσεις Ασίας και Αμερικής είναι σημαντικές για την οικογένεια της Τζολί», είπε στο People μια πηγή από το περιβάλλον της σταρ. «Η ίδια αλλά και τα παιδιά είχαν στενούς δεσμούς με την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μάντοξ σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Η Αντζελίνα έχει επισκεφθεί τη Νότια Κορέα πολλές φορές για την ανθρωπιστική της υποστήριξη και την υπεράσπιση των προσφύγων τις τελευταίες δύο δεκαετίες και ως καλλιτέχνης. Η Αντζελίνα και ο Μάντοξ έχουν την τιμή να παρευρεθούν σε αυτό το κρατικό δείπνο».

Για το event, η Αντζελίνα επέλεξε ένα vintage σακάκι Chanel και φόρεμα που της είχε φτιάξει κατά παραγγελία πριν από αρκετά χρόνια, ο οίκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ