Στο Παρίσι βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός και μοντέλο είναι καλεσμένη στην παρουσίαση του brand Calzedonia. Μάλιστα για το ταξίδι της αυτό, η ίδια παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα στυλ.

Η Tόνια βρίσκεται στο Παρίσι μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα αλλά και τη Μαρία Κορινθίου. Τα stories τους στο Ιnstagram μαρτυρούν πόσο όμορφα περνούν στην πόλη του Φωτός. Στο Παρίσι άλλωστε διεξάγεται η Εβδομάδα Μόδας αυτές τις μέρες έως τις 4 Οκτωβρίου.

Όσο για το look της Τόνιας; Έκανε τ πιο έξυπνο ταίριασμα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε δύο τέλειους συνδυασμούς με το ίδιο ρούχο. Ένα κομμάτι-κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας: Μιλάμε για το μαύρο blazer σε κλασική γραμμή και σε μακρύ μήκος.

Με ένα εντυπωσιακό κουμπί και με τονισμένη μέση δίνει στυλ σε κάθε look.

Η Τόνια Σωτηροπούλου το φόρεσε κατά την διάρκεια της μέρας με ένα λευκό Τ-shirt από μέσα. Έτσι έκανε ένα casual chic ντύσιμο.

Μάλιστα τη βραδιά της εκδήλωσης και της παρουσίασης στο Ηilton Opera, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα μίνι embellished φόρεμα με μαύρο καλσόν και γόβες.

Mε αυτό το σύνολο έμοιαζε με γνήσια Παριζιάνα και θύμιζε κάτι από Ζιλιέτ Μπινός.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με το μαύρο blazer. Ένα κομμάτι πασπαρτού που αποθεώνει το business look ενώ μπορεί να φορεθεί άνετα και πάνω από ένα πιο λαμπερό ρούχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ