Μια ανοιξιάτικη εμφάνιση έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Tlive. Είναι μια γυναίκα με γούστο και στυλ και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Οι γόβες στις οποίες επενδύει δίνουν κάθε φορά μια stylish νότα σε κάθε της look. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο σετ και το συνδύασε με πορτοκαλί εντυπωσιακές γόβες.

Oι συγκεκριμένες γόβες Christian Loyboutin κοστίζουν 350 ευρώ. Η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο brand και επιδιώκει να διαλέγει συχνά δημιουργίες του. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία όπου ποζάρει στο πλατό της εκπομπής της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τις βόλτες της στην Πόλη του Φωτός. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα αποκάλυψε και ποιου Έλληνα σχεδιαστή τη δημιουργία επέλεξε για τη βραδινή έξοδο στο Παρίσι.

Η παρουσιάστρια του Tlive που τις τελευταίες εβδομάδες ασχολέιται εκτενώς στην εκπομπή της με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ταξίδεψε για λίγο στο εξωτερικό. Θέλοντας να αποσυμπιεστεί από το φορτωμένο πρόγραμμά της, έκανε την ανοιξιάτικη απόδραση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αρχικά, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από τις βόλτες στον Σικουάνα με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Η ίδια μάλιστα έστειλε την στους διαδικτυακούς της φίλους, την «καλημέρα» της στα γαλλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ