Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φιλανθρωπικό gala του Hellenic Initiative που πραγματοποιήθηκε για τα 10 χρόνια δράσης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας στο Λονδίνο έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σύζυγός του Νικόλαου που συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας βρέθηκε στο βήμα και μίλησε για το έργο της. Η Τατιάνα Μπλάτνικ μάλιστα εντυπωσίασε με τη μαύρη βελούδινη τουαλέτα της στην εκδήλωση.

Μαζί της στο Λονδίνο βρέθηκαν o Παύλος με την κόρη του, Μαρία Ολυμπία, αλλά και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, Μαίρη Κατράντζου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως και ο Παύλος ήταν μάλιστα ανάμεσα στους ομιλητές της βραδιάς και μονοπώλησαν τον ενδιαφέρον του κοινού. Στους θαμώνες βρέθηκαν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μάλιστα μίλησε για μια ακόμη φορά με λόγια αγάπης για την Ελλάδα και αποκάλυψε πόσο αγαπά τη χώρα και πόσους θησαυρούς κρύβει αυτή.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της η σύζυγος του Νικόλαου επέλεξε μάλιστα μια ξεχωριστή δημιουργία. η Τατιάνα Μπλάτνικο φόρεσε μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα με ανοιχτούς ώμους και ιδιαίτερο σχέδιο με διαφάνεια. Η ίδια συνδύασε το haute couture φόρεμά της με μια μαύρη τσάντα και μακρυά σκουλαρίκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ