Μια νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στη δεξίωση του The Hellenic Initiative στο Ζάππειο Μέγαρο! Παρούσα ήταν και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

 Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο ζωής του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, και στην προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία, διοργάνωσε το Τhe Hellenic Initiative (ΤΗΙ) την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Παράλληλα, στην εκδήλωση αναδείχθηκε ο σημαντικός αντίκτυπος του έργου του THI, εδώ και 11 χρόνια, στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Πρόκειται για τη δεύτερη, κατά σειρά, ετήσια εκδήλωση του ΤΗΙ, με στόχο τη συμβολική βράβευση ανθρώπων που με το έργο τους έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας, τόσο μέσα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, όσο και μέσα από το θετικό τους αποτύπωμα στην κοινωνία.

Chic εμφάνιση

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι άλλωστε δημιουργός και πρέσβειρα της ΒREATHE. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, προνοεί σχετικά με το θέμα της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα, ενώ δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης και έμπρακτης συμβολής στην προώθηση της ευαισθητοποίησης όλου του κόσμου.

Μάλιστα για την εμφάνισή της η Τατιάνα Μπλάτνικ διάλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα με την υπογραφή Μary Katrantzou. To φόρεμα κοστίζει 1.724 ευρώ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος με τη Μαρίνα Καρέλλα.

Η εξίσου κομψή μητέρα της επέλεξε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με prints από το brand La Double J, αξίας 1.100 ευρώ περίπου.

Και οι δύο γυναίκες ολοκλήρωσαν το στυλ τους με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και πέδιλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ