Ένα καλοκαιρινό roadtrip στην Ιταλία με τη μητέρα της έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σύζυγος του Νικόλαου ταξίδεψε στη γειτονική χώρα μαζί με τη Μαρί Μπλανς και έζησαν τις πιο όμορφες και ανέμελες στιγμές.

«Οι καλύτερες αναμνήσεις με την καλύτερή μου φίλη! Θέλμα και Λουίζ roadtrip στην Ιταλία 2022. Τόση αγάπη, γέλιο, αποσκευές και φούσκες. Σ ‘αγαπώ! Σας ευχαριστώ για τις καλύτερες περιπέτειες», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από το roadtrip στην Ιταλία βλέπουμε τα σύνολα που επέλεξε η Τατιάνα Μπλάτνικ για το ταξίδι της. Αέρινα φορέματα για τις βόλτες στη θάλασσα και τις βραδινές εξόδους, αλλά και λευκά πουκάμισα για τις βόλτες στην πόλη την ημέρα.

Στα αγαπημένα χρώματα της Τατιάνα Μπλάτνικ για το καλοκαίρι το πετρόλ, το οποίο επέλεξε πολλές φορές στα σύνολα που επέλεξε.

Δείτε στην ανάρτηση περισσότερες φωτογραφίες με τη μητέρα της:

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και πάντα περνά μαζί της χρόνο με κάθε ευκαιρία. Είναι εξάλλου ένα από τα άτομα που η ίδια χαρακτηρίζει «κουλ» και που ξεχωρίζει για τη φωτεινή της ενέργεια. «Χρόνια πολλά στην πιο κουλ γυναίκα που γνωρίζω. Αυτό ακριβώς είσαι: μια αχτίδα φωτός, αγάπης, γέλιου, ομορφιάς και κεφιού! Σε αγαπάω μαμά!», είχε γράψει για εκείνη σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Ένα ταξίδι στο Μόναχο πραγματοποίησε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σύζυγος του Νίκόλαου επισκέφτηκε την πατρίδα της μητέρας της όπως εξήγησε και η ίια.

Πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας είχε βρεθεί για λίγο στο Μόναχο, την πόλη από όπου κατάγεται η μητέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ