Το show που συνδυάζει την μόδα με την μουσική φιλοξένησε την τολμηρή και πάντα fashion forward Τάμτα όπου μαζί με τον Kareem Kalokoh παρουσίασαν, στο opening act του show, το «freestyler» ένα τραγούδι που έχει αφήσει πολύ δυνατό στίγμα στην δεκαετία των 00’.

H Τάμτα, δημιούργησε ένα cyber goth performance και fashion look που έκλεψε τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων του Tae Kwon Do, ενώ πολλοί fashion experts και λάτρεις του MadWalk το χαρακτήρισαν ως μια από τις top εμφανίσεις του μουσικού θεσμού! Η Τάμτα εμφανίστηκε στην σκηνή με 12 χορευτές σε ένα εντυπωσιακοί show όπου το creative direction ανέλαβε ο Bill Roxenos.

Η Ελισάβετ και Ελένη Καρατσόκη μαζί με την Τάμτα συνδύασαν ένα λευκό sculpture κορσέ του Σταύρου Σταματόπουλου, με ένα cyber παντελόνι της σχεδιάστριας Liza Keane και ear cuffs σε άσπρο χρώμα, Βaggira jewerly. Το σύνολο της ολοκλήρωσαν με edgy fur jacket σε καφέ χρώμα με μακρύ τρίχωμα της γνωστής σχεδιάστριας Ελένης Καββαδά,.

Η εικόνα της μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα κατανοητή από όλους, σίγουρα όμως όλοι συμφωνούμε ότι η Τάμτα είναι η μόνη καλλιτέχνιδα που μπορεί να υποστηρίξει τόσο edgy looks στην Ελλάδα! Είναι το απόλυτο fashion icon και μας το αποδεικνύει συνεχώς με τις εμφανίσεις της, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ