Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική συλλογή του L’Olympien Art Couture στην Πρεσβεία της Γαλλίας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι, ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική του συλλογή L’Olympien Art Couture στην Πρεσβεία της Γαλλίας, παρουσία της Γαλλίδας Πρέσβειρας Laurence Auer.

Η Γαλλίδα Πρέσβειρα Laurence Auer με τον Βασίλειο Κωστέτσο και την Πόλα Κωστέτσου στο finale του fashion show.

Το fashion show έγινε με την ευγενική προσφορά του Avaton Water, της Kallergis Machines και της Δικηγορικής Εταιρείας R&R – Έλλη Ρουμπάκου στηρίζοντας το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Η Γαλλίδα Πρέσβειρα Laurence Auer με τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Μέρος των χορηγιών δόθηκε για τη στήριξη του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Οι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Μαρία Κορινθίου, Χάρης Σιανίδης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Βίκυ Κουλιανού.

Η συλλογή L’Olympien Art Couture είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της. Ο Έλληνας σχεδιαστής δημιούργησε αποκλειστικά για την παρουσίαση πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτηρίου.

Δείτε τις εντυπωσιακές παρουσίες των καλεσμένων στην gallery που ακολουθεί:

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η Γαλλίδα Πρέσβειρα εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία – Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στο Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.

Χτενίσματα: Λέο Μπαζίμας, Makeup: Φρέντυ Καλομπράτσος, Υποδήματα: Bozikis shoes, Manicure: Merlin Spa και η ομάδα σπουδαστών μόδας του ΙΕΚ Δέλτα.

Διαβάστε επίσης: Φωτεινή Δάρρα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαχριστούδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ