Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας της νέας κολεξιόν του οίκου Celia Kritharioti. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη είναι διάσημη σε όλο τον πλανήτη χάρη στις παραμυθένιες δημιουργίες της.

«Κάθε ταξίδι ξεκινάει με ένα βήμα. Δεν έχει να κάνει με έναν προορισμό. Το σημείο εκκίνησης είναι εκείνο που έχει πάντα σημασία, ο τρόπος που συνδέονται οι κουλτούρες, η μυθολογία και όλες οι μορφές της δημιουργίας, οι οποίες φιλτράρονται και ερμηνεύονται μέσα από την Τέχνη. Κάθε δημιουργία υψηλής ραπτικής έχει μια ξεχωριστή ιστορία να πει. Η συλλογή αποτελείται από κοκτέιλ φορέματα, τουαλέτες, τζάκετ και φορέματα κεντημένα στο χέρι, αντηχώντας την παράδοση του παλιότερου οίκου υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια της Ελληνίδας σχεδιάστριας, η οποία παρουσίασε την haute couture συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρ9 2023 στην Πόλη του Φωτός.

H Σοφία Χατζηπαντελή με την Μαριέττα Χρουσαλά στη front row του fashion show.

Το fashion show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας υψηλής ραπτικής. Mάλιστα στο fashion event πόζαρε η Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ