Μπορεί στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων να τη βλέπουμε με αυστηρά ταγιέρ και masculine κοστούμια αλλά στην καθημερινή της ζωή η ancorwoman του ΣΚΑΪ υιοθετεί ένα ανέμελο στυλ. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει αρκετές φορές με αθλητικές φόρμες όπου επιδίδεται στην αγαπημένη της γυμναστική το τρέξιμο, στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από το Ζάππειο.

Η Σία Κοσιώνη άλλωστε αγαπά και τις βόλτες με τον γιο της Δημοσθένη Μπακογιάννη στο πάρκο. Κοινός παρανομαστής στο look της σε όλες τις ανεπίσημες εξόδους της; Το αγαπημένο της τζιν παντελόνι.

Σε ίσια κυρίως γραμμή αλλά και flared σε στυλ καμπάνα, η Σία Κοσιώνη συνδυάζει το denim παντελόνι της με μια μονόχρωμη μπλούζα ή με ένα λιτό T-shirt από πάνω. Πρόσφατα ο φακός την «τσάκωσε» στην Αθήνα, με την ίδια απλά ντυμένη με ριχτό λευκό πουκάμισο, μπλε τζιν σε άνετη γραμμή και μπλε σκούρα δερμάτινα sneakers.

Η δημοσιογράφος έδειχνε βιαστική, ενώ εντύπωση έκανε το κράνος που είχε περασμένο στο χέρι της. Μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη έχουν δείξει και στο παρελθόν την αγάπη τους για τις μηχανές. Η Σία Κοσιώνη άλλωστε βρίσκει το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσοι πολύ βολικό για τις βόλτες και τις αγορές της στην πόλη τις ώρες αιχμής.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ