Σε μια λαμπερή εκδήλωση με άρωμα 30s παρευρέθηκε η Σία Κοσιώνη. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του SKAI παρευρέθηκε στον «Χορό της Αμυγδαλιάς»
Η λαμπερή βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας σε συνεργασία με την ελληνική έκδοση της Vogue.

Την επιμέλεια του μενού της βραδιάς είχε ο δις βραβευμένος με αστέρι Michelin Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, Αστέριος Κουστούδης, βασισμένος σε διαχρονικές συνταγές που είχαν παρουσιαστεί σε gala dinners του ξενοδοχείου κατά το διάστημα 1940-1950.

Στιγμιότυπο από τη βραδιά.

Η αναβίωση του «Χορού της Αμυγδαλιάς» πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των Always Grand  εορτασμών για τα 150 χρόνια λειτουργίας της Μεγάλης Βρεταννίας.

Η Μαρία Κουτζαμπάση με τον Παύλο και την Καίτη Τσίμα και τη Σία Κοσιώνη.

Το blue look της

Για την εμφάνισής της, η Σία Κοσιώνη επέλεξε με τη βοήθεια της stylist Έλενας Παπασταύρου ένα κομψό κρουαζέ φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα σε chic μπλε τόνο που την κολάκευε.

H δημιουργία ανήκει σε παλαιότερη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Vasia Tzotzopoulou.

Μάλιστα. η Σία Κοσιώνη ολοκλήρωσε το blue look με embellished πέδιλα Gianvito Rossi.

Διαβάστε επίσης: Σία Κοσιώνη: Η στυλίστρια της, Έλενα Παπασταύρου στο οkmag – «Τελευταία είναι τόσο απελευθερωμένη που με ξαφνιάζει ευχάριστα με την τόλμη της»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ