Μια εντυπωσιακή επιστροφή κάνει η 55χρονη Σελίν Ντιόν. Η σταρ ποζάρει το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης της Vogue και μάλιστα τόπλες.

Η Σελίν Ντιόν αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό στο πώς η μουσική την έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσει την επίπονη φυσικοθεραπεία που ακολουθεί λόγω του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου από το οποίο και υποφέρει: «Δεν πάλεψα την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και για πάντα» ομολογεί με ειλικρίνεια η σταρ. Και συνεχίζει: «Ελπίζω σε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Αυτή είμαι τώρα και ζω με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Πέντε μέρες την εβδομάδα κάνω αθλητισμό, φυσικοθεραπεία και φωνητική θεραπεία, δουλεύω στα δάχτυλα των ποδιών μου καθώς και στα γόνατα, τις γάμπες, τα δάχτυλα, το τραγούδι, τη φωνή…».

«Επιλέγω να ζήσω…»

Η Σελίν Ντιόν τόνισε επίσης πως στην αρχή για τη διάγνωσή της, κατηγορούσε τον εαυτό της και έψαχνε για απαντήσεις, το «Γιατί»: «Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις! Έχω αυτή την ασθένεια για άγνωστο λόγο», είπε.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. «Έχω δύο επιλογές. Ή προπονούμαι σαν αθλητής και να δουλεύω πολύ σκληρά ή να το βάλω κάτω να πω πως όλα τελείωσαν, να μείνω σπίτι, να ακούω τα τραγούδια μου, να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επιλέγω να δουλέψω με όλο μου το σώμα και όλη μου την ψυχή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Στόχος μου είναι να δω ξανά τον Πύργο του Άιφελ!».

Η Ντιόν πρόσθεσε πως η οικογένειά της, τα παιδιά και «πάνω απ’ όλα» οι θαυμαστές της την έχουν παρακινήσει να βρει θεραπείες που είχαν αποτέλεσμα. «Οι άνθρωποι που πάσχουν από (σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου) μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία ή τα μέσα να έχουν καλούς γιατρούς ή καλές θεραπείες. Έχω αυτά τα μέσα, έχω αυτό το χάρισμα. Επιπλέον, έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου. Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει».

Διαβάστε επίσης: Σελίν Ντιόν: Η εμφάνιση που ξάφνιασε στα βραβεία Grammy 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ