Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φαινόταν τυπικά κομψή με ένα απαλό μπλε κοστούμι καθώς παρευρέθηκε σε ένα γεύμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Μονακό. Η 44χρονη Ολυμπιονίκης φαινόταν κομψή με το κοστούμι Akris καθώς συμμετείχε στο μεσημεριανό γεύμα Women in Sport στο πλευρό του υπουργού Επικρατείας του Μονακό, Πιέρ Νταρτού.

H σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επέλεξε ένα κοστούμι με την υπογραφή του brand, Akris. Το σακάκι κοστίζει 3.290 ευρώ και το παντελόνι 1.290 ευρώ.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρες γόβες Dior που η ίδια έχει στην κατοχή της από το 2014.

Τα στιγμιότυπα κοινοποιήθηκαν στη επίσημη σελίδα του Instagram για την κυβέρνηση του Μονακό και η λεζάντα έγραφε: «Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, ο κ. Πιέρ Νταρτού διοργάνωσε γεύμα υπό την προεδρία της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Στο γεύμα με θέμα «Γυναίκες και Αθλητισμός», ο Υπουργός Επικρατείας θέλησε να υπενθυμίσει ότι στο Πριγκιπάτο, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών βρίσκεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Διευθύντριας εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης τιμήθηκαν οι γυναίκες που σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και για να ακουστεί η φωνή τους, μερικές φορές με τίμημα της ζωής τους.

Η Σαρλίν και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, προετοιμάζονται για την επερχόμενη εμφάνισή τους στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος βασιλιάς που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή τους. Νωρίτερα φέτος, ο διάδοχος του Μονακό είπε στο People ότι αυτός και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν θα παρευρεθούν στη στέψη του Καρόλου τον Μάιο, προσθέτοντας: «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια μοανδική τελετή και πολύ συγκινητική».

Φωτογραφίες: Ιnstagram/gvt_monaco

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ