Μια νέα εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα Κάθριν την Πέμπτη. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Anna Freud στο Λονδίνο για μια σειρά από δράσεις που αφορούν την ψυχική υγεία.

Το Anna Freud Center (τώρα μετονομάστηκε σε Anna Freud National Center for Children and Families) είναι ένα Κέντρο έρευνας, εκπαίδευσης και θεραπείας για την παιδική ψυχική υγεία που βρίσκεται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Το Κέντρο στοχεύει να μεταμορφώσει την τρέχουσα παροχή ψυχικής υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο βελτιώνοντας την ποιότητα, την προσβασιμότητα και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Συνδέεται στενά με το University College του Λονδίνου (UCL) και το Πανεπιστήμιο Yale. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπηρετεί επί του παρόντος ως βασιλικός προστάτης της.

Το chic look της πριγκίπισσας Κάθριν

Για την εμφάνισή της, η πριγκίπισσα Κάθριν πόνταρε ένα shirt dress σε φωτεινούς πράσινους τόνους. Το ρούχο ανήκει στη νέα συλλογή του brand Suzannah London και κοστίζει 3.200 ευρώ περίπου. Μάλιστα πολλοί σχολίασαν το άνοιγμα που είχε το φόρεμα στις γάμπες της πριγκίπισσας.

Το ταίριαξε με κλασικές δίχρωμες γόβες Alessandra Rich αξίας 598 ευρώ.

Μάλιστα, ολοκλήρωσε το look της με low budget σκουλαρίκια Accessorize, αξίας 12,66 ευρώ. Με τον πιο κομψό τρόπο η πριγκίπισσα Κάθριν απέδειξε για ακόμη μια φορά πώς μπορεί να συνδυάζει πολυτελή με budget friendy κομμάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ