Μέσα από την εκπομπή Style me Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει στυλιστικά tips και συμβουλές για το καθημερινό μας look. Η παρουσιάστρια και top model άλλωστε, καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής δεν σταματά να χαρίζει συμβουλές δίνοντας λύσεις κι απαντήσεις για το καθημερινό μας στυλ. Την Πέμπτη μίλησε για τα… καλτσάκια.

To μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την ενότητα Ask Iliana, απάντησε σε μια ακόμα τηλεθεάτρια. Η απορία της ήταν πώς μπορεί να συνδυάσει τα καλτσάκια με τις γόβες της.

Η παρουσιάστρια και top model τόνισε πως αυτός ο συνδυασμός είναι από τους αγαπημένους της, ενώ εξήγησε πως υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε ανάλογα με τα σχέδια που θα επιλέξουμε. Καλτσάκια με βολάν, πουά, με δίχτυ, με στρας, σε φωτεινά neon χρώματα ακόμη και σε nude τόνους μπορούν να αναβαθμίσουν το look μας με μια κίνηση. Μάλιστα, όπως είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σημαντικό, ρόλο παίζει το μήκος της κάλτσας που θα επιλέξουμε, πρέπει να προσέξουμε που σταματά και πού ξεκινά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο όπως προβλήθηκε στο Style me Up της Πέμπτης:

Το συγκεκριμένο στυλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον χώρο της μόδας σήμερα, ενώ πολλές είναι οι celebrities που το υιοθετούν στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε την Έλενα Χριστοπούλου να υιοθετεί την τάση συνδυάζοντας τα καλτσάκια της με loafers. Η ίδια είχε τολμήσει ένα ασπρόμαυρο look στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Λάκη Γαβαλά με τον τίτλο «Λάκης Γαβαλάς Loaded» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ