Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή Style me Up, στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει fashion συμβουλές γύρω από τις τάσεις της σεζόν και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν τα ρούχα που πάνε περισσότερο στους αδύνατους σωματότυπους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά της με το Style me up, ενώ όπως είχε πει σε συνέντευξη στο OK! τον περασμένο Οκτώβριο, «δεν ταιριάζουν όλες οι εκπομπές σε όλους. Μπορεί αυτό που κάνεις να σου ταιριάζει, αλλά να μην ταιριάζει στην αισθητική του κόσμου. Και τώρα μπορεί να σου λέω ότι αισθάνομαι ότι το Style Me Up! μου ταιριάζει περισσότερο, αλλά ο κόσμος να έχει αντίθετη άποψη. Αλλά είμαι προετοιμασμένη. Και πέρσι στο Pop Up ήξερα ότι δεν θα περιμένουν με δάφνες. Υπήρξαν στιγμές που αγχώθηκα, που προβληματίστηκα. Αλλά αν πέρασα δύσκολα ήταν για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με την εκπομπή ούτε με την προσωπική μου ζωή».

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην ενότητα Ask Iliana, απάντησε σε μια τηλεθεάτρια που ρώτησε ποια ρούχα ταιριάζουν σε αδύνατους σωματότυπους. Όπως είπε η οικοδέσποινα του Style Me Up, τα κορίτσια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είτε εκείνες που είναι ψηλές είτε εκείνες που είναι πιο petite, μπορούν να φορέσουν σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, όπως τόνισε, καλό είναι όταν επιλέγουμε κάποιο oversized κομμάτι στο πάνω μέρος, από κάτω να προτιμήσουμε ένα skinny και εφαρμοστό κομμάτι και το αντίστροφο.

Δείτε στο παρακάτω video το απόσπασμα από το Style me Up με το σχετικό fashion tip της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ