Τα πρωτογνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια από τα χαρακτηριστικά ασημένια βραχιόλια με τα χαριτωμένα charms. Τα μικρά σύμβολα που προσθέταμε στον «κορμό» του βραχιολιού, μέσα από τα οποία είχαμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας για τη μόδα αλλά και το προσωπικό μας στυλ.

Τώρα, η Pandora μέσα από τη συλλογή Pandora ME, αφουγκράζεται τον παλμό της γενιάς Ζ και πηγαίνει την προσωπική έκφραση, τη δημιουργικότητα και την αποδοχή της ομορφιάς που βρίσκεται στη διαφορετικότητα του καθενός μας, ένα βήμα πιο μπροστά.

Retouch by: Wetouch Imagework

Στην καρδιά αυτής της συλλογής είναι η εξατομίκευση, με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών styling, δίνοντας την ελευθερία σε αυτήν που τη φοράει να απογειώσει το προσωπικό της look. Chunky βραχιόλια και κολιέ από αλυσίδες που ενώνονται η μια με την άλλη, μεγάλοι κρίκοι και stackable δαχτυλίδια, όλα μπορούν να τροποποιηθούν χάρη στις stylish προσθήκες.

Επιπλέον, επειδή είναι γνωστό ότι τα ετερώνυμα έλκονται, τώρα τα σκληρά luxe βιομηχανικά σχέδια εξισορροπούνται από τις φυσικές γραμμές, με το αναπάντεχο mix & match μετάλλων να κυριαρχεί. Από την άλλη, elegant καλλιεργημένα μαργαριτάρια και ανάγλυφο σμάλτο σε έντονες μοβ, πράσινες και μπλε αποχρώσεις που ηλεκτρίζουν, έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τα πολύτιμα μέταλλα, όπως μασίφ ασήμι 925 και επίστρωση 14k ροζ χρυσού.

Retouch by: Wetouch Imagework

Παράλληλα, τα mini dangle charms, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, φλόγες, smiley face και φρούτα, αποτελούν καθρέφτη της digital αυτής γενιάς και της αγάπη τους για τα emojis.

Την συλλογή ολοκληρώνουν τα περίτεχνα μενταγιόν με επιρροές από αρχαία μυθολογικά σύμβολα, που μας καλούν να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη. H Pandora ME έχει φτιαχτεί για εκείνους που δε μένουν μόνο στην εμφάνιση των κοσμημάτων, αλλά στο τι αυτά πραγματικά συμβολίζουν.