Ο Alessandro Michele, δημιουργικός διευθυντής του οίκου Gucci από το 2015, αποχώρησε από τη θέση του. Την είδηση κοινοποίησε ο ίδιος με μία ανάρτηση στα social media.

Ο Alessandro Michele ανέλαβε τον Gucci το έτος 2015, μετά από μια μάλλον δύσκολη περίοδο για τον οίκο μόδας. Δεν άργησε, χάρη στο ταλέντο και την επινοητικότητά του, να δώσει στο brand μια φρέσκια πνοή.

Πολλοί σταρ όχι μόνο έχουν αγαπήσει τις δημιουργίες του, αλλά έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον θαυμασμό τους προς τον καλλιτέχνη.

Ο ίδιος ο Alessandro Michele, ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Κι έγραψε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για όλο αυτό το ταξίδι με τον οίκο Gucci όλα αυτά τα χρόνια: «Υπάρχουν στιγμές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω των διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σήμερα τελειώνει για μένα ένα εξαιρετικό ταξίδι, που διαρκεί περισσότερα από είκοσι χρόνια, μέσα σε μια εταιρεία στην οποία έχω αφιερώσει ακούραστα όλη μου την αγάπη και το δημιουργικό πάθος. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου η Gucci ήταν το σπίτι μου, η υιοθετημένη οικογένειά μου. Μαζί τους έχω ευχηθεί, ονειρευτεί, φανταστεί. Χωρίς αυτούς, τίποτα από αυτά που έχτισα δεν θα ήταν δυνατό», έγραψε ο σχεδιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ