Οι Dr. Martens που όλοι αγαπήσαμε, έκαναν το party τους για το ελληνικό κοινό την Τρίτη 21 Νοεμβρίου σε έναν ιδιαίτερο industrial χώρο, το 10ΑΜ Lofts στο κέντρο της Αθήνας.

Μπαίνοντας στον εντυπωσιακό branded χώρο, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα αγαπημένα Originals Dr. Martens μοντέλα: 1460 Smooth, 1461 Shoe, Jadon και τη νεοαφιχθείσα & edgy Jadon Hi LTT Max Buttero από τη συλλογή Alien Hardware.

Πριν από την είσοδο στο main venue για το party, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με custom make-up concert looks από το no1 ιταλικό beauty brand KIKO Milano, εμπνευσμένα από την καμπάνια της Dr. Martens δημιουργώντας το απόλυτο party σκηνικό.

Μένοντας πιστό στη μουσική κληρονομιά του σήματος, το φετινό party ήταν αφιερωμένο στην ηλεκτρονική μουσική με καλεσμένους τους Street Outdoors Soundsystem. Το γνωστό DJ crew που αποτελείται από τους Έλληνες Jiles & Jose Amba ανέβασε την ένταση με επιλογές από τη σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco και της techno. Οι Street Outdoors, ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στο κοινό για τα Street Outdoors parties που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα, ένωσαν τη μουσική τους με τις Dr. Martens dancing boots & την επαναστατική αυτοέκφραση του brand, γιορτάζοντας την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι Street Outdoors στα decks.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι φίλοι του brand είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν signature Langley’s Gin cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την εκδήλωση.

Με επαναστατικές παραλλαγές των κλασσικών συνταγών του Langley’s όπως το Negroni, το Tom Collins και το Langley’s Gin & Tonic, η βραδιά απογειώθηκε σε ένα πνεύμα που αντανακλά δυνατά το DNA της Αγγλικής κληρονομιάς, αφού το Langley’s όπως και η DR. Martens αποτελούν καθαρόαιμα βρετανικά brands.

Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα παιχνιδιάρικο set-up με έναν εντυπωσιακό δερμάτινο καναπέ και neon φωτισμό με το λογότυπο του brand, που οι καλεσμένοι αξιοποίησαν για τις πιο ευφάνταστες και fun πόζες φορώντας τις Dr. Martens boots τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις παρουσίες στο party:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ