Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, το brand Agapis Jewellery γιόρτασε το opening του πρώτου καταστήματος Agapis Jewellery & Gallery στο Κολωνάκι. Fashion editors, content creators, φίλοι του brand και αγαπημένα πρόσωπα της Αγάπης Σμπώκου παρευρέθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα τη Γυναίκας, στο event και θαύμασαν από κοντά τα μοναδικά κοσμήματα του Agapis Jewellery. Στο opening παρευρέθηκε και η Φαίη Σκορδά.

H Φαίη Σκορδά με την Αγάπη Σμπώκου.

Η σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand Αγάπη Σμπώκου, υποδέχτηκε τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο χώρο του brand.

Η Αγάπη Σμπώκου, με τη Χρυσάνθη Κουρούπη.

Έκθεση με τίτλο «Δεκατρία Φεγγάρια».

Οι καλεσμένοι θαύμασαν και την πρώτη έκθεση τέχνης που φιλοξενείται στην Agapis Gallery, με τίτλο «Δεκατρία Φεγγάρια». Η έκθεση παρουσιάζει τα έργα 11 διακεκριμένων καλλιτεχνών, που εμπνεύστηκαν από τη δύναμη της Σελήνης και έδωσαν ζωή σε κοσμήματα που αντανακλούν τη θηλυκή ενέργεια και τη μαγεία του φυσικού κόσμου.

Οι καλλιτέχνες και συμμετέχουσες στην έκθεση Γιώτα Βόγκλη, Μαριαλένα Χαραλαμπάκη, Χαρά Καραμιχάλη και Δώρα Χαραλαμπάκη.

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η Δώρα Χαραλαμπάκη, ενώ η Αγάπη Σμπώκου είναι η συντονίστρια της έκθεσης. Η έκθεση «Δεκατρία Φεγγάρια» θα φιλοξενείται στον χώρο του Agapis Jewellery & Gallery μέχρι τις 19 Απριλίου.  

Η επιμελήτρια της έκθεσης Δώρα Χαραλαμπάκη με την Αγάπη Σμπώκου.

Δείτε τις εντυπωσιακές παρουσίες στην παρακάτω gallery:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ