Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Δημήτρη Γκρίτζαλη στο Κολωνάκι, φιλοξένησε μια εκλεκτή κοινωνική εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα, με σημαντικούς καλεσμένους. Η εκδήλωση είχε ως κύριο αντικείμενο την παρουσίαση της καινοτόμας υπηρεσίας ανανέωσης και ανόρθωσης δέρματος Secret RF. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν απευθείας με τον ιατρό για τη θεραπεία, να κατανοήσουν τα πλεονεκτήματά της και να δουν δείγματα των αποτελεσμάτων καθώς ακόμα και να ενημερωθούν για τις ευρύτερες εξελίξεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.

O Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης με τη Νίνα Λοτσάρη.

Παρόντες στο κάλεσμα ήταν πολλοί celebrities. Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και η Νίνα Λοτσάρη. Η καλλίφωνος επέλεξε ένα casual αλλά πολύ εντυπωσιακό ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα πόνταρε σε ένα λευκό Τ-shirt με τζιν flared παντελόνι με τελείωμα σε σχήμα καμπάνα.

Η Νίνα Λοτσάρη ολοκλήρωσε το στυλ με ταμπά τσάντα με τρουκ.

Τι μας θυμίζει;

Να θυμίσουμε πως και η Ολυμπία Χοψονίδου έχει επιλέξει παρόμοιο denim σχέδιο. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη δοκίμασε σε έξοδό της ένα λευκό Τ-shirt που συνδύασε με ένα εκκεντρικό cropped τζιν παντελόνι του οίκου Alaïa.

Η Ολυμπία Χοψονίδου σε παλαιότερη street style εμφάνιση. (ΝDP).

Το συγκεκριμένο ρούχο είναι από τη νέα συλλογή του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-’23 και κοστίζει 1.800 ευρώ περίπου.

Η Ολυμπία Χοψονίδου σε παλαιότερη street style εμφάνιση. (ΝDP).

H Oλυμπία Χοψονίδου ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρο blazer, μπαλαρίνες και τσάντα του οίκου Chanel.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπία Χοψονίδου: Με εκκεντρικό τζιν καμπάνα πολυτελούς οίκου μόδας – Πόσο κοστίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ