Στο πλαίσιο της 34ης Εβδομάδας μόδας της Αθήνας ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του pret-a-porter συλλογή φθινόπωρο χειμώνας 2024 – 2025  στον ιστορικό κινηματογράφο Ίρις στο κέντρο της Αθήνας. H αίθουσα χτίστηκε στις αρχές του 1900 και είναι ο μόνος χώρος στην Ελλάδα που έχει μηχανή που λειτουργεί με κάρβουνο,

Η συλλογή Film Noir εμπνέεται από τις πρωταγωνίστριες των ασπρόμαυρων ταινιών της δεκαετίας του 40 και του 50 και αναβιώνει όλες τις δυναμικές γυναίκες της μεγάλης οθόνης σε pret-a-porter και easy to wear street style.

Το «παρών» στο σόου έδωσε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο. Από θεωρείο μάλιστα παρακολούθησε την επίδειξη μόδας η Μιμή Ντενίση. Πάντα κομψή, αυτή τη φορά η ηθοποιός επέλεξε ένα navy σύνολο με σακάκι και λευκό παντελόνι.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κολιέ με τις αγαπημένες της λευκές πέρλες Chanel και πρόσθεσε μια cross body πορτοκαλί τσάντα με την υπογραφή του οίκου Carolina Herrera. Μάλιστα, η Μιμή Ντενίση έδεσε στον ιμάντα της τσάντας ένα μαντίλι, ακολουθώντας το παράδειγμα των κομψών Γαλλίδων.

Η Μιμή Ντενίση πόζαρε και με τη δημιουργό της Αthens Fashion Week, Τόνια Φουσέκη.

Διαβάστε επίσης: Οι διάσημες παρουσίες στην πρώτη σειρά του σόου του Vassilis Zoulias

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ