Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Met Gala του 2024. Φέτος, η έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του 2024 στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, έχει τίτλο Sleeping Beauties: Reawakening Fashion και θα περιλαμβάνει περίπου 250 αντικείμενα που προέρχονται από τη μόνιμη συλλογή του Ινστιτούτου Κοστουμιών, πολλά από τα οποία σπάνια έχουν εμφανιστεί στο κοινό στο παρελθόν.

Είναι τα Όσκαρ της μόδας

Εκτείνοντας πάνω από 400 χρόνια ιστορίας της μόδας, τα κομμάτια θα περιλαμβάνουν σχέδια των Schiaparelli, Dior, Givenchy και άλλων. Ορισμένα ρούχα που είναι πολύ εύθραυστα για να φορεθούν ξανά όπως ένα φόρεμα με μπάλα του Charles Frederick Worth από το 1877. Θα εμφανίζονται επίσης μέσω κινούμενων σχεδίων βίντεο, προβολής φωτός, AI, CGI και άλλων μορφών αισθητηριακής διέγερσης.

Η «βασίλισσα» του Met Gala

Με αφορμή το fashion event ανατρέχουμε σε ένα icon του θεσμού, Η Ριάνα έχει κάνει αξιομνημόνευτές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το 2023, η σταρ επέλεξε ένα ολόλευκο φόρεμα «γλύκισμα» με την υπογραφή Valentino που είχε σχεδιαστεί σύμφωνα με το λουλούδι Chanel Camellia (εκείνη τη χρονιά, το θέμα της βραδιάς ήταν Karl Lagerfeld: A Line of Beauty).

Το 2015 ήταν η χρονιά που η Ριάνα άρχισε να κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσα» του Μet Gala. Η έκθεση εκείνη τη χρονιά είχε τίτλο China Through The Looking Glass και η σταρ φορούσε ένα κίτρινο φόρεμα από τον Κινέζο σχεδιαστή Guo Pei που είπε ότι «μόνο οι γυναίκες που έχουν την αυτοπεποίθηση μιας βασίλισσας θα μπορούσαν να το φορέσουν».

Η αξέχαστη εμφάνιση του 2015.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αξέχαστα looks της σούπερσταρ Ριάνα στο Μet Gala. Δείτε τα στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης: Ριάνα: Η εμφάνιση που συζητήθηκε στο show του Dior στο Παρίσι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ